Πληροφορίες Εισιτηρίων

Συναυλίες που δίδονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών:

• Για την πλειοψηφία των συναυλιών που αποτελούν παραγωγή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, οι τιμές έχουν ορισθεί ως εξής: 25€, 20€ και 15€, ανάλογα με τη ζώνη εισιτηρίων, και 8€ για το εκπτωτικό εισιτήριο*.

• Για ορισμένες συναυλίες, οι τιμές διαφοροποιούνται.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλείσθε να συμβουλεύεστε τη σελίδα της κάθε συναυλίας μας στην ιστοσελίδα μας.

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αρχίζει, για τις περισσότερες συναυλίες, στις 15 Ιουλίου 2022.

Για τις συναυλίες που αποτελούν συμπαραγωγή με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, οι τιμές και η προπώληση των εισιτηρίων ανακοινώνονται στη σελίδα κάθε συναυλίας.

Συναυλίες σε Μουσεία:
Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη, ενώ η είσοδος στα Μουσεία ενδέχεται να απαιτεί εισιτήριο. Παρακαλείσθε να συμβουλεύεστε τη σελίδα της κάθε συναυλίας μας στην ιστοσελίδα μας και να επικοινωνείτε με τα Μουσεία για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Συναυλίες σε άλλους χώρους εκτός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και εκτός Μουσείων:
Οι τιμές και η προπώληση των εισιτηρίων ανακοινώνονται στη σελίδα κάθε συναυλίας.

Για ομαδικές κρατήσεις, από 20 άτομα, παραχωρείται έκπτωση 20% για όλες ανεξαιρέτως της παραγωγές της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Για ομαδικές κρατήσεις Σχολείων και Ωδείων η τιμή ορίζεται στα 5,00 Ευρώ ανά μαθητή/μαθήτρια και σπουδαστή/σπουδάστρια και ταυτόχρονα παρέχεται ελεύθερη είσοδος στους/στις συνοδούς (ανά 10 άτομα αντιστοιχεί ένας/μία συνοδός). Η συγκεκριμένη έκπτωση ισχύει για όλες τις συναυλίες που αποτελούν παραγωγή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

* Το εκπτωτικό μας εισιτήριο αφορά τις εξής κατηγορίες:
- Φοιτητές
- Νέους έως 25 ετών
- Ανέργους
- Α.Μ.Ε.Α.
- Κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων