< Επιστροφή

ΜΕΓΑ Ε.Β.Γ.Ε. 2013 στο G Design Studio

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Το «Μέγα Ε.Β.Γ.Ε. 2013», την ύψιστη διάκριση, δηλαδή, της φετινής διοργάνωσης των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης, απέσπασε το G Design Studio, κατά την τελετή απονομής που φιλοξενήθηκε στην Στέγη Γραμματών και Τεχνών την Κυριακή 14 Απριλίου, με παρουσιάστρια τη Λυδία Παπαϊωάννου, παρουσία, μεταξύ άλλων, της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Ε.Β.Γ.Ε., αυτού του σημαντικότατου πλέον θεσμού που, με διοργανωτή το περιοδικό +design,  έχει σκοπό την προβολή και την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας στους χώρους της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του διαδραστικού design τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, έκρυβε, όμως, κι άλλες εκπλήξεις για την ομάδα των G. Και πρώτα-πρώτα το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Γενική Εικονογράφηση για τα προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το G Design Studio απέσπασε επίσης τρία ακόμα βραβεία στις κατηγορίες Πρόγραμμα Πολιτιστικού Γεγονότος, Γενική Εικονογράφηση και Γενική Γραφιστική, εκ των οποίων τα δύο πρώτα αφορούν και πάλι τη συνεργασία του με την Κ.Ο.Α., ενώ το τρίτο την συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Και δεν ολοκληρώνεται καν εδώ ο κατάλογος των διακρίσεων των G στα φετινά Ε.Β.Γ.Ε., μια που η εμπνευσμένη ομάδα των Μιχάλη ΓεωργίουΑλέξανδρου Γαβριλάκη και Δημήτρη Στεφανίδη πήρε και πέντε Επαίνους, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού της κατηγορίας Αφίσα, για τις φετινές αφίσες της Κ.Ο.Α.



Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι το G Design Studio ήταν από τους βασικούς και αδιαφιλονίκητους πρωταγωνιστές της φετινής διοργάνωσης των Ε.Β.Γ.Ε., κατά την οποία βραβεύτηκαν συνολικά 64 διαφορετικά γραφεία, πρόσωπα και φορείς.

Επίσης όλα αυτά σημαίνουν ότι κι εμείς στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών έχουμε κάθε λόγο να μοιραζόμαστε την χαρά τους και να είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας που ήδη από πέρυσι καρποφόρησε το καινούριο μας λογότυπο και τα καλαίσθητα προγράμματά μας-τα οποία έχουν φυσικά και φέτος την δημιουργική σφραγίδα της ίδιας ομάδας.

Τί άλλο να πούμε μετά από τόσα βραβεία και διακρίσεις; Συγχαρητήρια G και ευχαριστούμε πολύ...