< Επιστροφή

Προκήρυξη τριών θέσεων μονίμων μουσικών

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

H Κρατική Ορχήστρα Αθηνών προκηρύσσει διαγωνισμούς για την πλήρωση τριών κενών οργανικών θέσεων μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού της και συγκεκριμένα: α. Μία θέση Κορυφαίου Α΄ στα Β΄ Βιολιά (3η Κατηγορία) β. Μία θέση Μουσικού στις Βιόλες (5η Κατηγορία), γ.Μία θέση Μουσικού στην 2η-4η Σάλπιγγα (Τρομπέτα), (5η Κατηγορία).
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς οφείλουν, μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου, να υποβάλλουν ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (Β. Σοφίας 86, 11528, Αθήνα) αίτηση σε ειδικό έντυπο.
Έντυπα αιτήσεων, με αντίγραφο της παρούσας προκήρυξης, μπορεί να προμηθεύεται κάθε ενδιαφερόμενος από τα γραφεία της Κ.Ο.Α..
Με την αίτηση ο υποψήφιος υποχρεούται να συνυποβάλλει βιογραφικό σημείωμά του, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να συμβάλει στην απεικόνιση της καλλιτεχνικής του προσωπικότητας και ικανότητας αυτού. Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στην Αθήνα σε ημερομηνίες και χώρους που θα αναφέρονται σε νεώτερη ανακοίνωση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.
Ως ημερομηνία έναρξης της διεξαγωγής των διαγωνισμών ορίζεται η 25η Απριλίου 2014.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι, την εξεταστέα ύλη κλπ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διαύγειας.
Αίτηση:https://koa.blob.core.windows.net/editorfiles/Aitisi.doc