< Επιστροφή

Σεμινάριο Χάλκινων Πνευστών των Canadian Brass Πρόσκληση για συμμετοχή

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Με ιδιαίτερη χαρά, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλούν Κουιντέτα Χάλκινων Πνευστών να συμμετάσχουν ενεργά στο Σεμινάριο Χάλκινων Πνευστών, που θα παραχωρήσει το διασημότερο παγκοσμίως Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών, οι Canadian Brass, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρες 11.00-13.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος).

Τα ενδιαφερόμενα μουσικά σύνολα παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής, στην οποία είναι απαραίτητο να αναγράφεται το μουσικό έργο με το οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο. Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων, τα επιλεχθέντα μουσικά σύνολα θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για τη συμμετοχή τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, είτε ηλεκτρονικά στο academy@koa.gr, είτε στα γραφεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Τ.Κ. 11521).

Το Σεμινάριο αποτελεί προσφορά των Canadian Brass και παρέχεται στους συμμετέχοντες απολύτως δωρεάν.

Η είσοδος στην αίθουσα για ακροατές είναι ελεύθερη με την προμήθεια Δελτίου Εισόδου. Τα Δελτία θα διανέμονται από τα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την ίδια ημέρα από τις 10.00.

Canadian Brass
Chris Coletti, τρομπέτα
Caleb Hudson, τρομπέτα
Jeff Nelsen, κόρνο
Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος, τρομπόνι
Chuck Daellenbach, τούμπα

Canadian Brass
www.canadianbrass.com

Πληροφορίες:
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Τηλ: 2107257601-3

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τηλ: 2107282333
Site: www.megaron.gr