Τιμόθεος Πετρίν, Λεωνίδας Καβάκος

Προσφορά Μουσικής και Μουσική Προσφορά

Ο Λεωνίδας Καβάκος και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, δηλώνουν με λύπη ότι, λόγοι ανωτέρας βίας, δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθεί η συναυλία της 25ης Νοεμβρίου. Σε ένδειξη σεβασμού για τους μουσικόφιλους της Πάτρας που έσπευσαν ήδη να προμηθευτούν εισιτήρια,  η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα διαθέσει λεωφορεία δωρεάν για όσες και όσους εξ αυτών έχουν τη δυνατότητα -και επιθυμούν-  να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το ίδιο εισιτήριο. Εναλλακτικά, το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί.
Αύριο 24 Νοεμβρίου, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα επικοινωνήσει με την καθεμία ακροάτρια και τον καθένα ακροατή ξεχωριστά ώστε να δηλώσουν την επιθυμία τους.

Οι εμφανίσεις του Λεωνίδα Καβάκου, παγκοσμίως, αποτελούν κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός. Στην Ελλάδα, δίπλα στην προσδοκία, μπαίνει η υπερηφάνεια, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς. Επιθυμία του Λεωνίδα Καβάκου είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου μουσική τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην περιφέρεια. Για έκτη χρονιά ο Καβάκος συμπράττει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αφιλοκερδώς, παραχωρώντας την αμοιβή του υπέρ των μεγάλων αναγκών της Ορχήστρας –με την οποία συνδέεται με παλιούς, βαθείς δεσμούς– και με τα έσοδα των συναυλιών να δίνονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πεμ., 25 Νοε. 2021 20:30

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
ΓΙΟΖΕΦ ΧΑΫΝΤΝ
(1732 – 1809)
Κοντσέρτο για βιολοντσέλο και ορχήστρα αρ. 1 σε ντο μείζονα
ΣΕΡΓΚΕΪ ΠΡΟΚΟΦΙΕΦ
(1891–1953)
Συμφωνία αρ. 6 σε μι ύφεση ελάσσονα, έργο 111
ΣΟΛΙΣΤ
Τιμόθεος Γαβριηλίδης-Πέτριν, βιολοντσέλο
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λεωνίδας Καβάκος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισιτηρίων: 25€, 15€ (εκπτωτικό).
Προπώληση εισιτηρίων: Ticketservices